Okulumuz Hakkında

Gülbahar Hatun Anaokulu
GÜLBAHAR HATUN ANAOKULU MÜFTÜ MAHALLESİ EĞİTİM SOKAK NO4 53100 RİZE
0 464 217 06 92
0464 217 06 92
https://rizegulbaharhatunanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Erken çocukluk dönemi eğitimde ve birey gelişiminde en önemli yıllar olduğunu aile ve çevreye anlatarak, eğitim ve okulöncesi eğitimle ilgili olarak tüm yenilikleri takip edip, eğitim sistemimize adapte etmek ve tüm ülkeye model olacak şekilde, eğitimi; OKUL-AİLE-ÇEVRE bütünlüğü içinde çok yönlü faaliyetlerle sürdürmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmaları yaparak, insan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak. Sevgi esas alınarak, paylaşma, güven, adalet, anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı ve sitemli bir eğitim yaşamı düzenlemek ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.

BAŞARILAR

PROJELERİMİZ * OKUL ÖNCESİ SOSYAL BECERİ DESTEK PROJESİ (OSBEP) * TASARIM ÇALIŞMALARI (ATALİER) * BEN PROBLEM ÇÖZEBİLİRİM (BPÇ) * EL YAPIMI OYUNCAKLAR VE GELENEKSEL OYUNLAR * PAZAR KURULMASI * CEVİZ DİKİMİ * YEMEK HAZIRLAMA * KUMBARA OLUŞTURMA * VELİ - ÖĞRENCİ KÜTÜPHANESİ * TURŞU YAPIMI
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :835
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün ve İkili Eğitim

Öğretim Şekli

Tam Gün ve İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08:00-17:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezinde

Yerleşim Yeri Bilgisi

Merkez

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları